Än slank hon hiiiiiiit å än slank hon diiiiiiit...

Kära vänner! Tro inte att jag svikit er, det är Bredbandsbolaget som har haft allvarliga problem som senaste dagarna. Vi har varken kunnat se på tv, ringa i telefonen eller koppla upp oss.
Men NU! Nu är jag här!
Under hela veckan har jag fått höra att Trisseboda-bloggen inte är nåt för mig, den är trist i upplägget, svår att läsa bland all reklam och har dessutom en svår adress som man inte minns så jag får väl helt enkelt omvärdera.
Det är ju alltid svårt att byta bloggadress, dels för att man lätt tappar läsare och riskerar göra sin krets förvirrad men också för att man kanske tappar bort sig själv och nu vet jag helt ärligt varken ut eller in.
Kanske är det lika bra att stanna kvar här? Kanske kan jag klippa alla inlägg vid årets slut och sen bara köra vidare men då lite mer "anonymt"?
Jag gillar ju min sida och min adress, jag gillar att jag kan styra så mycket själv med bilder, typsnitt, textstorlek, färger osv vilket man inte kan göra på Mama.
Nämen va fan, jag fortsätter väl här då. Ålrajt, glöm länken och Mama, jag klistrar in inläggen därifrån hit så ni som inte hittat till Trisseboda kan få läsa också.
Då är det bara den här bloggen ni ska läsa, ingen annan. Eller ja, nån annan kanske men jag finns bara här.
Lessen över förvirringen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback