Fattigmansland

Bara en dag har passerat sen Martin åkte och jag är redan mentalt slut. Hur ska dom resterande elva dagarna gå? Kanske blir inte alla dagar som denna förstås och kanske måste jag inte storhandla alla dagar heller?
Idag hade vi lite sorg av en annan anledning också, jag och barnen; vi är inte miljonärer. Det är trist. Var nämligen inne på Stadium för att köpa en vindtät fleecetröja till Prinsen, bara den kostade ju skjortan men där fanns också såå mycket snygga killkläder! Prinsen är ju i size nio-tioåring (140 cl) så han kan gå på junioravdelningen och då helt plötsligt öppnas en ny värld, det är inte bara gullegull eller Spiderman utan coola och trendiga kläder och det finns hur mycket som helst. Förutom fleecetröjan hittade vi även en Race Marinejacka, svart och skitsnygg, ett paket med Pumajacka och Warpjeans samt massor med snygga luvtröjor, t-shirtar och jeans men såklart kunde kyrkråttorna inte gå lös på allt det utan vi fick helt enkelt glädjas åt tröjan.
Just glädjas åt tröjan gjorde verkligen Prinsen, direkt när han duschat ikväll tog han den på igen och tyckte absolut att den skulle gå bra att sova i.


Kommentarer
Postat av: Angelica

vilken fin design du har :)



skumt det där med att barns alltid ska sova med nya inköpta saker.

2009-03-24 @ 07:30:54
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Postat av: JennyPenny

Tackar tackar!

2009-03-25 @ 21:28:13
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback