Barnens nya lya

Här kommer bilder från barnens nya rum, tyvärr finns inga "förebilder" men jag kan förklara.



Före; en apful gul tapet med stora bitar bortrivna, längs med den turkosa sidan fanns jättevåningssängen och där Prinsens säng står fanns en skitstor och otymplig bokhylla...



...alltså på den här väggen. Gitarren och medaljerna ska få snygga krokar att hänga på och det ska stå fler backar i hörnet. Det behövs plats för alla Bionicles, Kaplastavar, krigsgubbar och bilar, det ska också upp en tavla eller två. Prinsen blev helnöjd över sitt blad, jag var lite rädd att han skulle tycka det var fånigt men tydligen hade flera kompisar ett sånt och succén var ett faktum.



Lilla Vilda fick en egen prinsessäng, vi fick skruva ihop Prinsens växa-säng eftersom väggen var för kort för en vanlig säng. Här fanns förr en lekkista med Pippi på som fick tjänstgöra som sängbord, våningssängen stod längs högra väggen.



Det blev plats för en egen dockvrå till Vilda, bilden är lite mörk och det ser lite trångt ut men i verkligheten är det en underbar liten hörna med plats för lek. Här stod förr ännu en bokhylla, eftersom fönstret är strategiskt placerat i hörnet av rummet så skymde den mycket av ljuset.



Dom finaste kalasglasen ska såklart ha en egen hylla! Det fina "E:t" har SysterYster gjort, Prinsen väntar spänt på ett "J" nu Syster!
Här ska också finnas snygga krokar till alla handväskor och halsband man bara måste ha som liten tjej.


Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh vilken skillnad!!! Jättefint!!!!!!

Pöss

2009-06-26 @ 22:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback