Snart åker vi

Det har ju varit ganska dålig uppdatering på den här bloggen det sista, det är ju semestertider och mycket annat som ska göras.
Nu i helgen gick Fallens dagar av stapeln för femtionde året i rad, en festival som får folk i Trollhättan att gå man ur huse för att äta, dricka och träffas. Jag och barnen var ute en stund i fredags och jag förfasades över ungdomsfyllan, med risk för att låta som en gammal kärring måste jag ändå fråga; var är föräldrarna? Jag har - tro det eller ej - också varit ung en gång och jag inser ju att mina små änglar en dag kommer sitta där och halsa ur en flaska smuggelsprit men jag hoppas verkligen dom är äldre än tjejerna och killarna jag såg igår.
Förutom fulla ungar fanns det också gott om överförfriskade människor i övre medelålder och jag flinade för mig själv över hur patetiska dom var där dom vinglade fram, arm i arm och med glansiga ögon, sådär skulle i alla fall jag aldrig göra.
Igår var jag på tjejfest hos bästaste Puddingen, flamsiga och tramsiga gjorde vi sen stan osäker. Arm i arm på rätt vingliga ben och i den ena diskussionen djupare än den andra drog vi fram på gator och torg och inte förrän morgonljuset silades ner mellan molnen promenerade vi hem.
Därav mitt inte så trevliga tillstånd idag, förutom ångesten över vad som hänt igår, vad jag sagt och till vem har jag världens skallebank och en spya som åker hiss i halsen. Tack och lov har barnen varit på sitt bästa entertainerhumör idag, dom vaknade inte förrän tio och då serverade Prinsen frukost så jag kunde ligga kvar, sen har dom varit ute och lekt hela dan. Nu har dom snart gått över alla rabatter på gården i jakt på maskar, dom har samlats upp i en liten röd hink som tydligen ska med på vår båtsemester som går av stapeln om en stund.
Nåväl, kanske jag ska börja packa nu då? Om ni inte hör nåt av mig på ett par dagar så vet ni var jag är, i en liten båt nånstans på Dalslands kanal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback