Läskigt på Nordkroken

Igår på stranden hände nåt konstigt. Vi var på väg att packa ihop när vi märkte att en man i fyrtioårsåldern cirkulerade runt dom små nakna barnen i vattenbrynet, en pappa reagerade och sa åt mannen att försvinna vilket han också gjorde. Dom få familjer som var kvar på stranden så här dags samlades och alla pappan berättade att mannen stått och stirrat rätt upp mellan benen på hans lilla dotter, han hade ringt polisen som var på väg och mannen hade försvunnit upp till en stuga i närheten.
Fem minuter senare kom mannen tillbaka, mammorna blev genast lejon och omringade alla små och papporna samlades och gick till försvar, en del tog kort med mobilerna för att ha som bevis. Mannen spankulerade runt som om inget hänt och pratade för sig själv, gestikulerade yvigt och tog sen upp ett intressant samtal med några vassruggen. Han var uppenbart inte frisk och vi började förstå att han inte var den slipade pedofil som smygit på stranden hela dan och filmat alla våra nakna änglar, men situationen var helt klart otrevlig och han var ingen man ville ha runt sig och sin familj, pedofil eller inte.
När polisen kom gick dom upp till stugan dit mannen än en gång tagit sin tillflykt, där fanns hans föräldrar och det visade sig att han var autistisk och hade "rymt" från stugan där dom var på semester. Kanske skulle man ha lite mer koll om man släpper ut en autistisk man bland allmänheten, även om man vet att han inte skulle begå några brott så är det riktigt jävla otrevligt att ha en sån person omkring sig. Vi vet ju inte vad han kan ta sig till och dessutom blir ju barnen rädda om nån står och stirrar på dom och för ett obegripligt samtal.
I fortsättningen håller vi oss till Gardis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback