Blinka lilla kärna där...

Magsjukevarningen avblåst, natten har varit lugn. Det är med största säkerhet den berömda popcornkärnan som ställer till det i halsen, nu är frågan bara; vad göra?
Som det är nu kan han inte äta eller svälja och såvitt jag har förstått det hela är dom funktionerna ganska avgörande för mänskligt liv. Vi överväger att gå till vårdcentralen imorn men det vet man ju hur det kommer bli, nån värdelös skämtläkare glor honom i halsen och säger sen att det absolut inte är nån fara, allt kommer komma upp av sig själv och vi ska bara avvakta. Vips kommer vi stå i väntrummet igen och ha slösat dom senaste timmarna helt i onödan.
Jag såg en gång ett tv-program om några veterinärer som plockade ett grässtrå från gapet på en katt, han hade käkat det men tydligen fastnade det på halva vägen och ställde till det som tusan för lilla kissen, dom fick helt enkelt söva kraken och ta ut det med pincett. Lite så känns det som att jag vill göra med Prinsen, "gapa stort älskling, jag ska bara..." nä det kommer aldrig gå. Stackarn ville inte ens äta en kexchoklad idag, än mindre middagen som serverades, så den här dagen har han överlevt enbart på en tallrik fil (utan flingor eftersom dom skulle fastna i halsen) och en dricka. Kan det kanske vara så att kärnan skavt hål i halsen? Jag menar, själva kärnan kan ju vara borta men irritationen sitter liksom kvar och gör så allt svullnar? Ja, inte vet jag. Vi får väl helt enkelt ta oss iväg till vårdcentralen och se vad dom hittar på.


Kommentarer
Postat av: kussen Idah

Ring öron/näsa å hals... de kanske vet bättre bot än de där amatörerna på VC:-D

2009-02-19 @ 02:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback