Julvirus

Nämen visst! vi har ju ändå inga andra planer för julledigheten än att vårda sjuka barn! Trevligt.
Både Prinsen och Vild ligger i halsfluss, dom gråter i samstämmig kör och ligger tillsammans och huttrar under en filt i soffan, dom orkar inte ens bråka om tv:n.
Idag fick vi inse att det enda tänkbara var en tur till jourcentralen, med båda ungarna ylandes i baksätet inför det kommande hulkprovet slirade vi runt i snöyran. Som tur var hade ingen annan passat på att insjukna i nån konstig julsjuka så vi fick komma in med en gång och doktorn behövde inte ens köra ner topsen i halsen på dom, det räckte med en titt på Prinsens fotbollshals.
Penicillin skrevs ut till båda två och innan vi visste ordet av så satt vi i bilen igen. Nu ylades det igen, mest av självömkan, men lika jävla jobbigt att lyssna på och vi utlovade enorma mängder godis bara dom höll tyst.
Efter ett besök på Jätten ska vi nu krypa ner under täcket i soffan, en film om en magisk leksaksaffär ska ses och vi hoppas det blir en lugn natt.
Det värsta är nog inte att dom är sjuka, det har man liksom vant sig vid efter sju års föräldraskap, det värsta är att vi inte kan vara ute och leka i snön! När det för en gångs skull är ett underbart vinterväder och det lovas snö i flera dagar så sitter vi inlåsta med sjuka barn. Som grinar hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback