"Min pappa är ute och jagar raggarbilar som kör för fort"

Årets första dopp är avklarat! Jag - som är norra Europas största kruka - badade i Vänern flera gånger utan att förfrysa, lite tanttjut blev det förstås vid första doppet men sen var det faktiskt ljuvligt.
När vi kom tillbaka till stan igen hade Västsveriges alla raggare intagit centrum och körde varv på varv med nedvevade rutor och rockabilly på högsta volym, en del bilar var jättesnygga men större delen av deltagarna på årets cruising satt i rostiga 240:sar med wunderbaums i rutan och dom hade med all säkerhet kommit från Frändefors eller Brålanda. För varje varv blev blickarna mer och mer glasartade och jag antar att min kära man (som är ute och "jobbar" inatt) kommer ha en hel del att göra.
Martin har varit spänd över den här kvällen i flera veckor, han och studiekompisarna ska åka med radiobilarna inatt och vara med och täcka upp polisstyrkan. Igår hämtade han ut en kevlarväst som han paraderade gården runt med, alla barn fick slå så hårt dom kunde och det gjorde dom förstås, vilket självklart resulterade i att tre ungar stod och grinade sen eftersom det gör ganska ont att dra till på en stenhård platta. Utanpå västen skulle dom också ha en orange reflexväst med texten "studerande" på, mycket roligt! Alla raggers kommer gå igång på detta och häckla dom stackars eleverna tills dom spyr av skratt, jag förslog att vi kunde ändra texten till "pryo" men det var tydligen inte alls roligt.

image198

image199

Förra året blev vi moonade av ett gäng i just en rostig 240, Prinsens ögon höll på att ramla ut och han kunde inte sluta prata om detta "men mamma, SÅG du?! Dom visade RUMPORNA för oss!! Varför gjorde dom så?" det var verkligen konstigt tyckte han och jag är väl villig att hålla med. När vi sen gick hem skrek några andra välutbildade män i en ombyggd van "Svensson Svensson åk hem!" typ rakt ut i luften till alla småbarnsfamiljer och andra vanliga som upptog plats där deras fantastiska bil skulle åka, detta blev för mycket för Prinsen "herreguuud, hur vet han vad vi heter?! Vi får väl också va här eller?!" och just detta uttalande har stötts och blötts hela året. "Det var väl åndå konstigt mamma att han kunde veta vad vi hette?"

Kommentarer
Postat av: Angelica

Vill bara säga hej då till mina älsklingar... Ha det så gott så hörs vi när jag kommit hem om inte förr... Vet ju liksom inte hur ont jag kommer få så jag lovar inte att jag ringer från BB men jag kommer iaf att tänka på er och skicka mms...

Tusen pussar från tjocka jag

2008-06-01 @ 14:32:06
URL: http://murklanoangelicas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback