Ullared nästa!

Jag har alltid varit en mamma som tyckt att barnen ska få leka som dom vill, rulla sig i lera, glida på gräset och äta köttfärssås på egen hand redan som bebisar. Har det blivit fläckar så har kläderna åkt direkt i soporna och jag har plockat fram nytt från en aldrig sinande garderob, med Martin som lagerchef på Bestseller (lager för Vero Moda, Jack&Jones, Exit m.fl) så var det liksom inget problem, han kom alltid hem med nåt nytt.
Tyvärr slutade han där för lite drygt ett år sen och nu har vi inget lager kvar, alla kartonger är uppackade och jag börjar inse vad vi förlorat.
Från och med nu får barnen inte leka ute längre, inte cykla och inte sporta, dom måste vara nakna när dom äter och dricker och ve den som inte följer reglerna!
Jag rensade lite i Vildas garderob förut och hittade en massa kläder med fläckar, och inte var det dom där gamla slit och släng kläderna hon har till dagis utan fina klänningar och linnen som alla var nerkletade med fettfläckar, smörja och ingrodd mat. Jag dränkte hela högen i Yes och Vanish och slängde sen in det i maskinen med en överdos tvättmedel men det enda som hände var att maskinen höll på att explodera av allt skum, alla fläckar var kvar.
Nu börjar man ju undra varför det överhuvudtaget görs märkeskläder för barn? Värsta slöseriet med pengar, för jag antar att ingen vill att barnen ska gå runt i fläckiga kläder, och jag tror nog att ketchup, vattenmelon och kebabsås fastnar lika bra på kläder från Polarn&Pyret som från Ge-Kås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback