Utökad lista

Kom just på en till livsviktig sak jag måste skriva på min Cypernlista; punkakit till nya coola vagnens lufthjul. För jag antar att man inte behöver ha med sig en innerslang och ett ytterdäck? Oftast kan man väl fixa det med lite klister eller?

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag gillar skarpt klockan du har på bloggen nu... Måste säga att jag har haft en riktig skitdag idag!! Fick idag höra att jag INTE gjort någonting för att bidra till vårt examensarbete. Kan då meddela att jag inte kunde behärska mej, utan jag höjde rösten så jag tror att hela "Forum Ystad" (skolan jag går på) hörde vad jag tyckte och tänkte. Till råga på allt så kom vår handledare förbi och hörde vår något hätska diskussion. Som tur är så vet både vår handledare och studierektor att det inte stämmer som de andra säger... Ja herregud. Inte hade jag trott att det skulle gå så här långt. Då hade jag bytt grupp för längesen. Men nu är arbetet inlämnat. I morgon ska jag gå till min studierektor och se om jag kan slippa undan att göra den muntliga redovisningen med mina helt inkompetenta "kollegor". Nää, nu ska jag inte gnälla mer. Hoppas ni klarar er från den gallopperande magsjukan som härjar runt just nu... Kram

2008-01-15 @ 21:34:40
Postat av: JennyPenny

I'm so proud baby! Man ska fräsa ifrån på en gång det har jag förstått, du gjorde helt rätt som sa vad du tyckte. Kanske förändrar det inget men hon vet i alla fall att hon inte kan köra med dig på det viset.
Heja! Kramar!

2008-01-15 @ 22:58:15
URL: http://newsfromthecloset.blogg.se
Postat av: Jenny

Vet inte om det är en slump. Men ingen av mina två "klasskompisar" var i skolan idag...

2008-01-16 @ 18:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback