News from the couch

Jag har fått låna Martins nya bebis, datorn. Sitter och myser i soffan med filten runt mig och kan både blogga, kolla på tv och slappa samtidigt! Det enda jag behöver nu är en matsond och ett paket Tena så kan jag sitta här hela livet. Eller nej förresten, jag behöver ingen matsond, man kan ju beställa mat på internet och få hemleverans, skönt för jag tror det gör ont med det där hålet i magen.
Det finns egentligen bara en negativ aspekt med den här lilla maskinen (förutom att jag kommer väga tvåhundra kg om en månad) och det är att ingen bryr sig om den gigantiska stationära saken i garderoben mer. Dels är det ju synd om stackaren som gick från att vara en av dom mest uppskattade sakerna i hemmet till en stor nobody på mindre än två timmar men det är också ganska jobbigt att dom sista metrarna av klädkammaren nu helt plötsligt svämmar över av gammal skit. Eftersom det inte längre är nödvändigt att sitta inklämd mellan skrivbordet och väggen så finns det liksom ingen anledning till att rensa utan allt som inte har en riktig plats här hemma hamnar på skrivbordet, på tangentbordet, på skrivaren, på hårddisken eller på stolen.
Tänkte bara passa på att nämna att jag har flyttat in i sängen, väldigt skönt att ligga ner och skriva. Det blir lite svettigt om benet bara, själva datorn blir tydligen ganska varm och har en liten fläkt som går på lite då och då. Undrar om den kommer haverera av överhettning och sätta eld på mitt duntäcke?

Kommentarer
Postat av: Kramhilda

Visst är det underbart att sitta med datorn var man vill. Tänk bara på att datorn kan bli förvam och då kan fläkten pajja. Lycka till med det
nya data livet,
Kram
Sara
Mattias hälsar sin kusin

2008-02-18 @ 13:17:38
Postat av: lilla linda

stakars martin ,ingen leksak kvar...

2008-02-18 @ 16:41:31
Postat av: taurus

Fan Martin nu blev jag besviken.......vi sade ju att du inte skulle........
Fast som man säger:Det starka könet är egentligen det svaga könet p g a det starka könets svaghet för det svaga könet.

2008-02-18 @ 22:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback