Skitheader och en förstoppad unge

Jag fattar fortfarande ingenting gällande den fina nya headern jag skulle göra, är helt fyrkantig i ögonen nu.
Dagen har i övrigt varit fylld av bajs från morgon till kväll och det är ju alltid kul. Lilla Vild har gått och blivit förstoppad, helt igenkorkad för att vara ärlig, och imorse gick vi till vårdcentralen för att slåss med alla pensionärer om en tid till läkaren. Vi förlorade och fick träffa en sjuksköterska istället, hon  tittade lite på Vild och sa att vi skulle ge henne mogna bananer och päron.
Tack för det supertipset, kärring!
Jag tog ett djupt andetag och berättade pedagogiskt att Vilda fått tre microlax (sånt där man kör upp i rumpan) under helgen men med bara en liten stenhård prinskorv som resultat, och att det inte hjälper med päron utan vi måste ge henne Laktulos (ett tarmreglerande medel) i vuxendos för att inte skiten ska förstenas i röven på henne.
Übersköterskan rörde fortfarande inte Vilda som satt snällt på pallen bredvid mig utan föreslog ett Klyx (en jätteflaska på 120ml med lavemang) för att lösa problemet, hon kunde faktiskt vara så snäll idag att hon skulle ge oss en flaska Klyx. Nä dra på trissor!
På cykeln hem funderade jag på hur i hela världen jag skulle kunna introducera denna nyhet för min lilla tjej, hon var ju redan livrädd för det som var på väg ut ur rumpan, vad skulle hon då inte bli av det som skulle in?
Många timmar senare, och efter flera regelrätta övergrepp, hade min prinsessa lyckats klämma ut allt som gjort henne så ont och hon var en ny flicka.
Glad som en lärka badade hon, jag torkade golvet och sen gick vi ut och cyklade.
Min största fasa var (är) att hon ändå inte kommer vilja bajsa på grund av att det en gång varit så jobbigt, det är ju klassikern bland förstoppade barn, men Prinsen kom med det bästa tipset någonsin; vi gör ett bajspapper! Ett pappersark på toa där man får ett blom-klistermärke varje gång man bajsar, en bajsblomma helt enkelt.
Succén var given och lillan har redan fått fyra blommor att stoltsera med, nu hoppas jag bara jag slipper gå igenom detta en gång till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback