112, var god dröj

Igår kväll råkade jag ut för en allvarlig olycka. Jag skulle göra det mysigt för barnen som åt kvällsmat och tända lite ljus, problemet var att vi inte hade nåt att göra upp eld med så jag skulle ta ner jättelådan med alla gamla ljus/ ljusstakar och reserv-värmeljus som vi förvarar ungefär två meter ovan jord.
Bara att öppna skåpet som lådan står i är en bedrift och att sen stå på ballerinatå och försöka dra ut den i en liten flik som bildats eftersom jag dragit i den så många gånger är förenat med absolut livsfara och bör inte göras utan målsmans sällskap.
När lådan väl börjar glida ut över kanten så tippar den ju såklart neråt lite och jag tog emot så fint, allt var i sin ordning.
PANG!
Allt svartnar för ögonen och jag funderar på att avlida.
Någon hade lagt ett mellanstort klotljus ovanpå lådan och det föll givetvis rakt ner på min panna, ljuset spräcktes men som tur var höll pannan och nu får jag ståta med en supersnygg äggformad bula som pulserar av smärta hela tiden. Jag kan inte ens höja på ögonbrynen utan att känna dödens käftar slå mot mig.
Har övervägt sjukpension men tydligen måsta man vara riktigt sjuk för att få det. Typ dement eller så.

Kommentarer
Postat av: kurren

Oh, det slår ju tom min fina väjningsolycka och krock med staket igår. Har bara ett väldigt blått lår och en axel som är öm.

2007-10-22 @ 22:23:12
Postat av: Jenny Svenson

Ja det hela kunde gått illa, funderade idag på om jag kanske fått hjärnskakning eller några neurologiska men.

2007-10-22 @ 23:02:33
Postat av: Syster Yster

Jag har länge undrat vad som felat dig...

2007-10-23 @ 14:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback