In med magen, ut med bröstet

Det var hur konstigt som helst att vakna imorse, alldeles tyst och ingen som hoppade i sängen. Vi tog oss tid för en långfrukost och satt med kaffet extra länge innan vi båda fick akut längtan efter barnen och var tvungna att hämta dom.
Dom första två minuterna var allt toppen, vi kramades och pussades och fick höra allt om hur dom haft det.
Sen fick dom båda monstren varsitt rejält tuppjuck och började gnälla och kasta sig på golvet. Mamma och pappa stod som två frågetecken och försökte förklara att så hade det absolut inte varit innan vi kom, men jag lugnade dom med att det är tyvärr så våra barn gör när vi varit ifrån varandra ett litet tag. Dom vill liksom straffa oss för att vi haft det lugnt och skönt och varit ute på kuligheter utan dom.
Verkar inte helt ovanligt att barn gör så men det är inte speciellt kul.

Eftersom vi är såna pedagoger jag och min man så åkte vi direkt till köpcentrat och gick i klädbutiker...
Jag var ju tvungen att hitta nåt till bröllopet vi ska på i augusti och Martin fick ett presentkort i födelsedagspresent av min mamma och pappa.
Efter ca två timmars vrål,gap,skrik, hot och allmänt grälande - och antagligen efter att ha gjort oss till totalt åtlöje - tog vi barnen i varsin arm och slängde in dom i bilen. I ärlighetens namn vet jag inte riktigt hur vi tänkte när vi valde att åka dit från början, det var ju i klass med "Årets pucko" eller så, men gjort är gjort.
Dessutom hittade jag en jättefin klänning på Esprit, tänkte att den skulle bli fin till  mina coola bruna skor. Jag behövde bara köpa en sån där grej som slimmar och klämmer åt fläsket lite, men det skulle väl inte va nåt problem?
Nädå, hittade världens fulaste trosor på Lindex, hudfärgade och superhöga och till det överkomliga priset av 325 svenska enkronor!! Men dom höll verkligen in allt löst.
Verkligen.
Så till den milda grad att allt fläsk pressades uppåt och bildade en extra kroppsdel bak på ryggen. Inte bra. Etiketten på brallorna visade en mager modellkropp som såg helt slät och bekväm ut i sina tvångstrosor.
Så såg inte jag ut.
Och jag kan faktiskt undra va fan hon skulle med dom trosorna till? Hon hade väl inget att hålla in?
Hur som helst så insåg jag först hemma hur den där ryggvalken vällde ut och fick genast skissa på ny lösning.
Provade med vanliga vita trasiga och urtvättade trosor som min kropp är van vid men då sa Martin försiktigt att jag kanske skulle ha tvångsbyxan i alla fall?
Tack och lov hade Lorena en body som drog in, lyfte upp och rättade till så allt blev jättefint till slut, nu måste jag bara få Martin att förstå vikten av ett nytt fint halsband med matchande örhängen...
Vad tror vi om oddsen?



Kommentarer
Postat av: Kurren S

Du kan ju alltid be min mor fixa ett snyggt matchande pärlhalsband och örhängen till klänningen =)

2007-07-29 @ 18:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback