Stort kalas!

Oj oj oj, imorn går det avstapeln; Kalaset. Lilla Vild fyller "bvå" år och ska ha stort kalas, tyvärr är hennes kära far och jag bara i planeringsstadiet än och har inte ens handlat det nödvändigaste för tårtan så efter jobbet imorn måste vi panikhandla, duka, koka kaffe och en hel massa annat. Först hade vi tänkt ha en liten mottagning här hemma men vid närmare eftertanke insåg vi dumheten i att trycka in femton vuxna och tio barn i en övermöblerad trea på 80 kvm och lånade kvarterslokalen istället. 
I förmiddags fick jag för mig att jag skulle ge mig på en såndär amerikansk jättetårta med flera lager och massor med frosting uppepå så dom senaste timmarna har jag spenderat på sidor som "Betty Crocker", "Cooking Club" och "Wiltons" men eftersom amerikaner är av naturen lata och okunniga så fanns det inte ett enda recept som inte började med "1package of yellow cake mix" eller "1 pack of chocolate cake mix" så tyvärr får den idén utgå. Ett av recepten lät dock ganska enkelt och innehöll nästan bara sånt som finns i svenska affärer så det ska jag prova imorn och så fanns det tips på hur man gör god frosting som man kan färga med hushållsfärg. Vi får väl se, jag lovar bildbevis och smakrecension.
Med tanke på att jag jobbar mellan halv åtta och halv två så jag har ju all tid i världen att förbereda mig...

Kommentarer
Postat av: Studenten L

Har du pobem med "frostingen" får du höra av dig. Jag har gått en kurs i hur man gör frosting och dekorerar tårtor. Jättebra bok hemma./L

2007-12-27 @ 23:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback